درک این که گرافیستها چطور تصویر وبسایت را انتخاب میکنند دید جدیدی پیرامون انتخاب تصویر به شما هدیه میدهد. این دید وسیعتر به شما کمک میکند که بتوانید تصاویری چفت و بست شده برای وبسایتتان انتخاب کنید و در سطوح بالاتر، فرد مناسبی را برای انجام کارهای گرافیکی خود انتخاب کنید. در این مطلب قرار است با توجه این که گرافیستها چطور تصویر وبسایت را انتخاب میکنند، الگویی ثابت برای چگونگی انتخاب تصویر به شما آموزش بدهیم.
تمامی المانهای تشکیل دهنده وبسایت شما در کنار یکدیگر، تعیین میکنند که آیا وبسایتتان در زمینه تبدیل مخاطب به مشتری موفق عمل کرده است یا خیر. این المانها طیف وسیعی را از فونت وبسایت تا layout آن را شامل میشوند. در میان این المانها، تصویر هر پستی که انتخاب میکنید میتواند بازدید پستتان را تا نود و چهار درصد افزایش دهد.
اهمیت دانستن درباره این روند که گرافیستها چطور تصویر وبسایت را انتخاب میکنند
اولین فاکتوری که گرافیستها به آن توجه میکنند، احساسات است. پاسخ کلی به این سوال که گرافیستها چطور تصویر وبسایت را انتخاب میکنند، یک بخش هنری و یک بخش علمی دارد. نقش هنر در پاسخ به این سوال، از بین بردن ترس شما برای انتخاب تصاویر نوآور و خلاق است. از طرفی، علم به شما میگوید که مخاطبتان چه کسی است و تصاویر را باید مطابق با چه خط و مشیی انتخاب کنید.
در این بین نکاتی علمی-هنری در پاسخ به این سوال که گرافیستها چطور تصویر وبسایت را انتخاب میکنند، وجود دارند. شما میتوانید به کمک این نکات، همیشه مناسبترین تصویر ممکن را برای وبسایتتان انتخاب کنید.
از تصاویر احساسی استفاده کنید
مردم تصمیمات اولیه خود را بر پایه احساسات میگیرند. بعد از این که اولین تصمیماتشان را گرفتند، آن وقت دوباره به موضوع فکر میکنند و آن را از منطقی بررسی میکنند. میپرسید گرافیستها چطور تصویر وبسایت را انتخاب میکنند؟ سادهترین جواب این است که حواسشان را به احساساتی که میخواهند موجب برانگیخته شدنشان شوند جمع میکنند.
اگر وبسایتتان درباره مسائل حقوقی است، قطعا به کارگیری تصویر یک زوج خوشبخت در کنار دریا اشتباه است. خلاصه، همانطور که گفتیم اول علم و بعد هنر. توجه همزمان به این دو فاکتور، خود به خود موجب افزایش بازدهی انتخابهایتان خواهد شد.
تصاویر بد را پیش از رسیدن به پاسخ این که گرافیستها چطور تصویر وبسایت را انتخاب میکنند، بشناسید
فارغ از بحثهای مرتبط با علم و هنر، یک سری از تصاویر با هیچ سند و مدرکی نباید پایشان به وبسایتتان باز شود. تصاویر قدیمی، عمدتا در گروه این تصاویر قرار میگیرند. حتی اگر کیفیت عکسی که انتخاب کردهاید بالا باشد، قدیمی بودن آن ممکن است حسابی توی ذوق بزند. مثالش از همین مدل عکسها که یک باکس موبایل از کمربند سوژه عکس آویزان است.
مورد دیگر اصالت تصویر است. المانهای مختلفی از جمله داشتن واترمارک یا تعلق بافت تصویر به برندی دیگر، اصالت تصویر شما را زیر سوال میبرد. زیر سوال رفتن اصالت تصویر، احساسات نامناسبی به مخاطب القا میکند که نتیجه آن، موجب فروش نرفتن محصولات و خدماتتان خواهد شد. بخشی از پاسخ به این سوال که گرافیستها چطور تصویر وبسایت را انتخاب میکنند که دهان همه باز بماند، مرتبط با بحث منابع است. آنها میدانند که منبع تصاویر استناندارد کجا است و مستقیم میروند سراغ همان منابع. این منابع شامل:
- Unsplash
- Pixabay
- Life of Pix
- Pexels
میشوند.
اینجا را کلیک کنید تا متوجه شوید طراحی عکس نوشته ها به چه صورت است
خودتان را کنار بگذارید تا بفهمید گرافیستها چطور تصویر وبسایت را انتخاب میکنند؟
بزرگترین اشتباهی که میتوانید حین انتخاب تصاویر مرتکب شوید، اعمال سلیقه شخصی است. راحتترین کار این است که بروید سراغ گوگل و یک تصویر که به نظر خودتان مناسب است انتخاب کنید. این مسیر اگرچه راحتترین مسیر ممکن است، ممکن است شما را به بیراهه بکشاند. قضیه این است که باید در حین انتخاب تصویر، خودتان را به طور کلی از معادلات کنار بگذارید.
به عنوان کسی که مسئول انتخاب تصاویر وبسایت است، باید پیش از انتخاب هر تصویر سه سوال از خودتان بپرسید:
- آیا این تصویر فهم مخاطب از مطالب من را بیشتر میکند؟
- آیا تصویر موضوع پیامم را تقویت میکند یا صرفا حواس مخاطب را پرت میکند؟
- آیا علاقهتان به عکس شخصی است یا تصویر جدا موجب افزایش تصاویر میگردد؟
تصویری که انتخاب میکنید باید اهدافتان را ساپورت کنند
لطفا روند انتخاب عکسهایتان را مطابق یک رندوم بیمعنی پیش نبرید. روند انتخاب تصاویر، خود باید به نحوی مهندسی شود که به صورت مستقل پیرو هدفهای وبسایتتان شود. اصطلاح رایج برای چنین امری، تسلط بر ارتباط تصویری است. ارتباط تصویری مبحثی است که حتی بسیاری از گرافیستها هم به آن آشنایی ندارند. تصاویر شما باید به خودی خود راوی باشند و مخاطب را وادار به گام برداشتن کنند.
تمامی این موارد در کنار یک دیگر، بحثی به عنوان استراتژی تصویری را آغاز میکنند. در نهایت امر، این استراتژی تصویری است که تعیین میکند، گرافیستها چطور تصویر وبسایت را انتخاب میکنند. هرچه دانش گرافیستی که از او کمک گرفتهاید پیرامون مباحث ارتباط تصویری بیشتر باشد، استراتژی قویتری برایتان خواهید چید. در سادهترین حالت، استراتژی تصویر صرفا شامل تناسب محتوای تصویر انتخابی و جای گذاری درست آن است.
تصویر باید واضح و باکیفیت باشد
تا جا دارد دنبال تصاویر باکیفیت و واضح بگردید. مخاطب نباید برای متوجه شدن محتوای تصویر چشمهایش را تنگ کند یا مجبور به تغییر اندازه تصویر شود. منابعی که برای انتخاب تصویر معرفی کردیم، کلکسیونی از تصاویر بزرگ و باکیفیت در اختیارتان خواهند گذاشت. استفاده کردن از دوربین حرفهای بیشتر جوابگوی نیازهایتان است. با این حال، اگر کسی از کارمندانتان مهارت عکاسی دارد، زیاد به او سخت نگیرید. اجازه بدهید هرکسی که فکر میکند میتواند، با دوربین موبایلش برایتان عکاسی کند.
حالا دیگر کم و بیش میدانید که گرافیستها چطور تصویر وبسایت را انتخاب میکنند. فقط کافی است خلاق و هدفمند باشید و البته، از هر فرصت و منبعی استفاده کنید. حتما تاثیرات تصاویری که انتخاب میکنید را به صورت مداوم بررسی کنید. ابزارهای متفاوتی برای بررسی عملکرد تصاویر وجود دارند که از جمله آنها میشود به گوگل آنالتیکس اشاره کرد. اگر تصویری در دراز مدت عملکرد مناسبی نداشت، با کسی درباره تغییر آن تعارف نداشته باشید. آن را عوض کنید.