روش کار با گوگل وبمستر و معرفی گوگل آنالیتیکس

روش کار با گوگل وبمستر

یادگیری روش کار با گوگل وبمستر و گوگل آنالیتیکس، برای مدیریت وبسایت ضروری تلقی می‌شوند. عمده صاحبان کسب و کار برای شناخت بیشتر مخاطبانشان، سعی می‌کنند با پیروی از روش کار با گوگل وبمستر، به مشخصات شخصی مخاطب مانند سن، موقعیت مکانی، شغل و اطلاعاتی از این قبیل دسترسی پیدا کنند…. به کار گرفتن این اطلاعات اگرچه در بعضی موارد مسیر توسعه کسب و کار را برایتان هموار می‌کنند اما در نهایت انقدر امکان نفوذ به احساسات مخاطب رو برای صاحبان کسب و کار فراهم نمی‌کنند.

یکی از راه‌های درک عمیق احساسات مخاطب هر وبسایت، این است که با کمک گوگل آنالیتیکس، دریابید که ترافیک سایتتان از کدام شبکه‌های اجتماعی، کدام انجمن‌های آنلاین و به طور کلی از کدام سایت‌ها تامین می‌شود. از میان همه این اطلاعات، الگوهایی که از شبکه‌های اجتماعی دریافت می‌کنید، می‌توانند خیلی به کمکتان بیایند، چراکه اساس کار این شبکه‌ها بر اساس آنالیز احساسات مخاطب بنا شده و شما می‌توانید با دسترسی به اطلاعات مرتبط با شبکه‌های اجتماعی، به راحتی متوجه طیف وسیعی از احساسات مخاطبتان شوید. دومین راه حل به درد بخور برای درک احساسات مخاطب، آنالیز کیووردهای (Keywords) مرتبط با وبسایتتان است. ابزارهایی مانند گوگل وبمستر که در ادامه طرز کار با آن را خدمتتان ارائه خواهیم داد، از جمله کارآمدترین ابزارها برای درک احساسات مخاطب هستند.

اگرچه قبلا این نکته را خاطر نشان کردیم که همیشه فاصله‌ای بین طرز فکر و شکل رفتار مخاطب وجود دارد، با این حال اگر از مهندسی معکوس استفاده کنید، می‌تونید با آنالیز رفتار مخاطب، متوجه طرز فکر مخاطبتان شوید. یادگیری روش کار با گوگل وبمستر و گوگل آنالیتیکس، از جمله ضروریات آنالیز رفتاری مخاطب تلقی می‌شود. گوگل آنالتیکس دارای دو نسخه پولی و رایگان است که در این میان می‌توانید با کمک این ورژن پایه رایگان، بفهمید که مخاطبتان دقیقا چه کارهایی انجام داده، از طرفی گوگل آنالتیکس با کمک ورژن پولی آنالیتیکس، علاوه بر بیان شکل عملکرد مخاطب، دلیل بروز رفتارهای مختلف مخاطب را نیز توسط گوگل برایتان روشن می‌شود.

ابزارهای گوگل

در نهایت همه اطلاعاتی که شما با مهندسی معکوس رفتار مخاطب به دست می‌آورید، باید شما را در جریان این موضوع بگذارد که مخاطب با کدام بخش از وبسایت ارتباط برقرار نمی کند و با کدام بخش ارتباط می کند. حالا اگر از نرم‌افزارهای پولی استفاده کنید، وظیفه تحلیل این داده‌ها هم به نرم‌افزارها واگذار می‌شود و اگرنه خودتان باید زحمت تحلیل کردن داده‌های به دست آمده را بکشید. برای صحبت درباره چگونگی کار با گوگل آنالتیکس نیازمند نوشتن مقاله‌ای جداگانه هستیم، در ادامه این مقاله قرار است روش کار با گوگل وبمستر را خدمتتان ارائه دهیم.

بررسی روش کار با گوگل وبمستر

روش کار با گوگل وبمستر چندان پیچیده نیست، فقط کافی است خواسته‌های خود را مشخص کنید و سپس مراحلی که در ادامه شرح می‌دهیم را به دقت دنبال کنید. توجه داشته باشید که ابزارهای گوگل وبمستر در زمره ابزارهای رایگان گوگل قرار می‌گیرند و اگر بتوانید به خوبی روی روش کار با گوگل وبمستر مسلط شوید، دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های برون سپاری مدیریت وب مستر نخواهید داشت.

توجه داشته باشید که حتی اگر کار با وبمستر برایتان دشوار بود و تصمیم گرفتید مدیریت آن را برون سپاری کنید، باز هم حساب گوگل وبمستر باید به حساب گوگل خودتان متصل شده باشد. خب از این جا به بعد باید حواستان را جمع کنید و مرحله به مرحله همراه ما قدم بردارید، مطمئن باشید که در پایان کار به طور حتم به روش کار با گوگل وبمستر مسلط خواهید شد. برای گام اول وارد این آدرس شوید:

http://www.google.com/webmasters/

بعد از ورود به آدرس بالا، صفحه‌ای بر روی نمایشگرتان ظاهر می‌شود که در قسمت بالا سمت راست آن می‌توانید عبارت “sing in” را مشاهده کنید، با کلیک روی عبارت sing in کافی است مشخصات گوگل اکانت خود را در اختیار وبمستر بگذارید تا وارد پنل مدیریت وبمستر شوید. با ورود به پنل مدیریت وبمستر، باید مشخصات وبسایت خود را در اختیار وبمستر خود قرار دهید.

تا به این جای کار، شما باید به درستی وارد حساب وبمستر خود شده باشید. به عنوان گام بعدی، باید پوشه WWWROOT را در سیستم‌تان پیدا کنید. این مرحله از روش کار با گوگل وبمستر ممکن است کمی پیچیده به نظر برسد، لطفا استرس نداشته باشید و مطابق آنچه برایتان توضیح می‌دهیم عمل کنید.

بررسی روش کار با گوگل وبمستر

ایجاد دستی فایل WWWROOT

فایل WWWROOT یا به صورت پیش فرض در سیستم شما (در بخش FILE MANAGER) موجود است و یا برای پیدا کردن آن باید ابتدا وارد قسمت کنترل پنل وب سایت شوید. پس از ورود به کنترل پنل وب سایت ، وارد بخش وب شوید و در آن جا با کلیک روی عبارت WEBSITES، وبسایت مورد نظر خود را انتخاب کنید. حال باید یک DEFAULT DOCUMENT ایجاد کنید، برای این کار پس از انتخاب فایل DEFAULT DOCUMENT دکمه آپدیت را بزنید. فایل DEFAULT DOCUMENT ایجاد شده در پوشه WWWROOT ذخیره می‌گردد، بنابراین با جست‌وجوی نام آن و باز کردن لوکیشن فایل، وارد پوشه WWWROOT می‌شوید. خب، بایید برگردیم سر روش کار با گوگل وبمستر.

در ادامه روش کار با گوگل وبمستر، باید به گوگل ثابت کنید که وبسایت مذکور برای شما است. برای این کار باید با کلیک روی عبارت THIS HTML VERIFICATION CODE، فایل HTML گوگل را دانلود کرده و آن را بدون هیچگونه تغییری در فایل WWWROOT کپی کنید.

حال گوگل سه گزینه جلوی رویتان قرار می‌دهد، گزینه سوم را انتخاب کرده و روی عبارت VERIFY کلیک کنید. تمام شد…

به همین راحتی تمام مراحلی که برای یادگیری روش کار با گوگل وبمستر نیاز داشتید را طی کردید. البته که پس از ورود به پنل، باید خودتان شروع به بالا و پایین کردن حساب کاربری خود کنید تا به خوبی زیر و بم روش کار با گوگل وبمستر را بیاموزید. البته که یادگیری روش کار با گوگل وبمستر، پس از یادگیری کار با آنالیتیکس نقش کاربردی‌تری پیدا می‌کند. در واقع هرکدام از ابزارهای رایگان گوگل، بخشی از تجربه مخاطب را با شما به اشتراک می‌گذارند و در نهایت ما کار با همه این ابزارها را به شما خواهیم آموخت. در قسمت‌های بعدی ضمن بررسی بیشتر شکل رفتار مخاطب، روش کار با گوگل آنالیتیکس را نیز با شما در میان می‌گذاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 × 1 =