بهبود رتبه سایت در گوگل بر اساس رفتار موتور جستجو

بهبود رتبه سایت در گوگل

پیش‌تر توصیه کردیم که به منظور بهبود رتبه سایت در گوگل، باید رفتار مخاطب و موتورهای جستجو را بشناسید و خود را بر اساس شناختی که به دست آورده‌اید عرضه کنید. سپس درباره چگونگی شناخت رفتار گوگل صحبت کردیم و در نهایت شروع به بیان جزئیات مرتبط با فاکتورهای موثر بر رفتارگوگل کردیم. واژگان جست‌وجو شده توسط مخاطب، اولین فاکتوری بود که در مسیر شناخت رفتار گوگل درباره آن صحبت کردیم و البته این موضوع نیز بیان شد که اگر قصد دارید این عامل را به عنوان پیشرانی برای بهبود رتبه سایت در گوگل به کار بگیرید، باید حتما مباحث مرتبط با بحث رفتار شناسی مخاطب را نیز بررسی کنید.

سه فاکتور دیگری که روی رفتار گوگل تاثیر می‌گذارند، نسبت به فاکتور اول، تاثیر سر راست‌تری بر روی روند بهبود رتبه سایت در گوگل می‌گذارند. در این قسمت از محتواهای مرتبط با بهبود رتبه سایت در گوگل، قرار است درباره چگونگی تاثیرپذیری رفتار گوگل از وب‌پیج مرتبط با عبارت جستجو شده و تنظیمات سیستم شخصی کاربر صحبت کنیم. اگرچه با در نظر گرفتن صرف این اطلاعات در هنگام تولید محتوا، می‌توانید گامی مهم در جهت بهبود رتبه سایت در گوگل بردارید، با این حال آمیختن مطالب این بخش با اطلاعاتی که حین رفتارشناسی مخاطب ارائه می‌شوند، گامی که در جهت بهبود رتبه سایت در گوگل برخواهید داشت را بزرگ‌تر خواهد کرد.

بهبود رتبه سایت در گوگل بر اساس تولید محتوای مرتبط

پس از این که گوگل جز به جز عبارت جستجو شده را بررسی کرد، شروع می‌کند به گشتن دنبال مطالب مرتبط با عبارت جستجو شده. در کسری از ثانیه، گوگل هزاران وب پیج را بررسی می‌کند تا ببینید که آیا قادر به یافتن اطلاعات به درد بخور هست یا نه. اساسی‌ترین مبنای گوگل برای یافتن وب‌پیج‌های مرتبط، بررسی آن وب‌پیج به جهت یافتن کلمات کلیدی است، بنابراین هرچه تعداد کلمات کلیدی به کار رفته در سایتی بیشتر باشد، سرعت بهبود رتبه سایت در گوگل بیش از پیش افزایش پیدا می‌کند.

گوگل با تبدیل داده‌هایی که از فعالیت مخاطب در یک وب پیج به دست می‌آورد، به سیگنال‌های دستوری قابل فهم، میزان کاربردی بودن درون مایه هر وب پیج را بررسی می‌کند. در حقیقت گوگل به کمک این سیگنال‌ها، درمی‌یابد که آیا مخاطب با مطالعه وب پیج به پاسخ سوال خود می‌رسد و یا صرفا سوال مخاطب به کرات در وب پیج مذکور تکرار شده است. بنابراین، به غیر از به کارگیری کلمات کلیدی، طراحی مطلب به شکلی که از نظر درون مایه، مطابق با نیازهای مخاطب باشد نیز شانس منطبق نشان دادن وب‌پیج با عبارت مورد جستجو را افزایش می‌دهد و به این ترتیب سرعت بهبود رتبه سایت در گوگل افزایش پیدا می‌کند. لازم به ذکر است که عمده فعالیت‌های مرتبط با سئوی کلاه سیاه ، بر اساس همین الگوریتم گوگل شناسایی می‌شوند.

الگوریتم های گوگل و رفتارشناسی گوگل

توجه داشته باشد که گوگل علی‌رغم داشتن توانایی تشخیص کارایی محتوایی که تولید می‌کنید، نمی‌تواند آن را از نقطه نظری خاص یا دیدگاهی به خصوص تجزیه و تحلیل کند. بهتر است برای راضی نگهداشتن طیف وسیع‌تری از مخاطبان خود، محتوایی تولید کنید که درون مایه آن بی‌طرفانه باشد، اینگونه میزان رضایتمندی مخاطب از سایت افزایش پیدا می‌کند و این امر موجب بهبود رتبه سایت در گوگل می‌گردد.

تاثیر تنظیمات سیستم مخاطب بر شکل رفتار گوگل

اطلاعاتی مانند موقعیت مکانی مخاطب، تاریخچه browser و البته تنظیمات جستجوی او، همگی بر روی نتیجه‌ای که از گوگل دریافت می‌کند تاثیر می‌گذارد. شاید گمان کنید که این فاکتور بیشتر مرتبط با بحث رفتارشناسی مخاطب است، اما قضیه این است که اکثر مخاطبان معمولا خبری از جزئیات تنظیمات مرورگرشان ندارند و آن را در حالت پیش فرض قرار داده‌اند. از سمت دیگر احتمالا موقعیت مکانی مخاطب خود را پیش‌تر در هنگام انتخاب زبان محتوا مورد بررسی قرار داده‌اید، بنابراین می‌توان اینطور در نظر گرفت که تاثیر مستقل تنظیمات سیستم مخاطب بر شکل رفتار گوگل و بهبود رتبه سایت در گوگل، به میزان قابل توجهی زیاد است.

گوگل مخاطب شما را می‌شناسد و کاملا از آن چه در ذهن او می‌گذرد آگاه است.

شاید گمان کنید که تاثیرپذیری رفتار گوگل از تنظیمات سیستم مخاطب، کار را برایتان سخت می‌کنید در صورتی که حقیقت ماجرا دقیقا برعکس است. اگر شما بتوانید به صورت حرفه‌ای پیگیر امور مرتبط با تولید محتوای وبسایت خود باشید، می‌توانید روی این فاکتور به عنوان اهرم اصلی برای جذب مخاطب هدف تکیه کنید.

تصور کنید که صاحب یک شرکت گردشگری هستید و با تولید محتوای عام پسند و برپا کردن کمپین‌های تبلیغاتی متنوع، توانسته‌اید توجه بسیاری از کاربران اینترنت را به خود جلب کنید. پس از این مرحله، باید به سراغ جذب مخاطب هدف بروید، مخاطبی که قصد سفر داشته باشد و بخواهد برای استفاده از خدمات شما پول خرج کند. به فرض اگر شرکت شما مجری تورهای گردشگری بندر بارسلونا باشد، باید توجه مخاطبانی را به خود جلب کنید که قصد دیدن شهر بارسلونا را دارند، نه طرفداران تیم فوتبال بارسلونا. در این صورت گوگل با بررسی تاریخچه جست‌وجوی مخاطب، علاقه‌مندی‎های او را ارزیابی می‌کند و با این کار، شما را در مسیر جذب مخاطب هدف یاری می‌دهد. توجه داشته باشید که جذب مخاطب هدف درست به اندازه بهبود رتبه سایت در گوگل حائز اهمیت است.

رفتار گوگل

موقعیت مکانی مخاطب 

نکته دیگری که باید در نظر داشته باشید، موقعیت مکانی مخاطب شما است. گوگل حین بررسی واژگان جستجو شده، موقعیت مکانی مخاطب را نیز در نظر می‎گیرد و با توجه به موقعیت مکانی، معنای رایج واژگان در مناطق مختلف را به عنوان معیار رفتار خود انتخاب می‌کند. برای مثال اگر شما در آمریکا کلمه فوتبال را جست‌وجو کنید، با وب‌ پیج‌های مرتبط با فوتبال آمریکایی روبه‌رو خواهید شد، در حالی که اگر همین کلمه را در لندن جست‌وجو کنید، گوگل نتایج لیگ برتر انگلیس را به شما نشان می‌دهد.

با این تفاسیر باید مخاطبتان را انتخاب کنید، اگر قرار باشد صرفا روی تکنیک‌های بهبود رتبه سایت در گوگل حساب کنید، راه به جایی نخواهید برد. از قدیم‌ گفته‌اند که اگر بخواهید همه را راضی نگهداری، در نهایت همه ناراضی خواهند بود و درست به همین ترتیب، تولید محتوا برای همه، نه تنها موجب بهبود رتبه سایت در گوگل نمی‌گردد، بلکه باعث کاهش چشمگیر ترافیک آن می‌شود.

مطلب پیشنهادی :

نکاتی ظریف پیرامون رتبه سایت در گوگل (قسمت اول رفتار شناسی گوگل)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 × 1 =